وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

توقف پذیرش بیماران غیر اورژانسی از ۱۴ فروردین

توقف پذیرش بیماران غیر اورژانسی از ۱۴ فروردین معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پی افزایش مراجعان سرپایی و بستری به مراکز درمانی و پیش بینی روند رو به رشد بیماران کووید ۱۹ پس از پایان تعطیلات و مراجعه مسافران نوروزی در ابلاغی به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام کرد که پذیرش بیماران غیر اورژانسی متوقف شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 03
کد خبر: ۸۲۵۸۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وزارت بهداشت، قاسم جان بابایی در ابلاغیه‌ای به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و روسای بیمارستان‌های مسیح دانشوری و مرکز آموزشی، تحقیقاتی، درمانی قلب شهید رجایی تاکید کرد: از تاریخ امروز ۱۴ فرودین ماه جهت توقف پذیرش بیماران الکتیو (غیر اورژانسی) در کلیه مراکز درمانی اعم از دولتی، عمومی غیردولتی، خصوصی و خیریه تحت پوشش آن دانشگاه یا دانشکده به نحوی برنامه ریزی کنید که حداکثر ظرفیت برای پذیرش بیماران مشکوک به کووید ۱۹ در بخش‌های بستری و ویژه فراهم شود.

معاون درمان وزارت بهداشت در این ابلاغیه نوشت: ضمن تشکر از روسا، معاونان، مدیران و پرسنل محترم دانشگاه‌ها و کادر درمان کلیه مراکز درمانی که با تلاش بی دریغ، در طی ماه‌های متمادی  علیرغم مشکلات به ارائه خدمت مخلصانه به بیماران به ویژه بیماران مبتلا به کووید ۱۹ پرداخته‌اند، با عنایت به افزایش مراجعان سرپایی و بستری به مراکز درمانی، پیش بینی روند رو به رشد پس از پایان تعطیلات و مراجعات مسافران نوروزی و ضرورت مدیریت ظرفیت موجود لازم است از این تاریخ جهت توقف پذیرش بیماران الکتیو در کلیه مراکز درمانی (اعم از دولتی، عمومی غیردولتی، خصوصی و خیریه) تحت پوشش آن دانشگاه یا دانشکده به نحوی برنامه ریزی کنید که حداکثر ظرفیت برای پذیرش بیماران مشکوک به کووید ۱۹ در بخش‌های بستری و ویژه فراهم شود. اگرچه پذیرش بیماران الکتیو در بیمارستان‌های تک تخصصی قلب و عروق، چشم و زنان بلامانع است.

وی ادامه داد: بدیهی است رصد مستمر وضعیت در سطح کشور و هر منطقه در حال انجام بوده و برقراری روال عادی در پذیرش بیماران غیر اورژانسی و جراحی‌های الکتیو پس از پایدار شدن شرایط با هماهنگی این معاونت از سرگرفته خواهد شد. ضمناً مدیریت پوشش سایر بیماران اورژانسی و شرایط غیر قابل تعویق نیز تحت مدیریت در این مدت صورت خواهد پذیرفت./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار